Promovim: "Emra qe nuk harrohen" Vellimi II, Prishtine 1996


Kujtim i përbashkët

Promovimi i vëllimit II të monografisë “EMRA QË NUK HARROHEN – ARSIMTARËT VETERANË (1941 – 1951)”, në Prishtinë më 26.09.1996

Për vlerat e këtij vëllimi me referate u paraqitën Prof.dr.Pajazit Nushi dhe Dr.Abdullah Vokrri, ndërsa në diskutim morën pjesë: Dr.Mehmet Halimi, Prof.dr.Xhevahir Shaqiri, Prof.dr.Kajtaz Rrecaj, Ismajl Bajra, Mustafa Bahtiri, Prof.dr.Shefki Sejdiu, Mr.Hashim Islami, znj.Mehrije Rexha ( e veja e Prof.Zekerija Rexhës) që erdhi nga Tirana etj.

Në fund e mori fjalën edhe autori, i cili falënderoi organizatorët dhe u dhuroj mysafirëve nga një ekzemplar të Monografisë.


FOTO ALBUMI
Më poshtë mund të shihni foto nga promovimi.
Për të parë albumin, ju duhet FLASH PLAYER

No comments: