Tahir Z.Berisha, Mysafir ne RTV21 2008

Me rastin e 80 vjetorit të lindjes, më 12 shtator 2008, veterani i arsimit Tahir Z.Berisha u ftua si mysafir në emisionin e mëngjesit të RTV21. Me këtë rast, nikoqiri i emisionit, Driton Siqeca, zhvilloi një bisedë të zgjeruar me z.Berisha në lidhje me jetën dhe veprimtarinë e tij arsimore, me theks të veçantë në krijimtarinë e tij letrare dhe publicistike. Më poshtë mund të shiqoni këtë bisedë në tërësi.

No comments: