Promovim: "Emra qe nuk harrohen" Vellimi I e II, Presheve 1997


Kujtim i përbashkët

Promovimi i përbashkët i vëllimeve I e II të monografisë “EMRA QË NUK HARROHEN – ARSIMTARËT VETERANË (1941 – 1951)”, në Preshevë më 30.05.1997

Promovimi u mbajt me rastin e “Muajit të Librit”. Fjalën hyrëse e mbajti znj.Havçe Hasani, drejtoreshë e Shtëpisë së Kulturës “Abdullah Krashtica” në Preshevë, ndërsa me referate u paraqitën: Dr.Abdullah Vokrri, Vehap Shita, kritik letrar dhe Haki Sylejmani, kryetar i Degës së Shoqatës së Veteranëve të Arsimit në Preshevë. Më në fund edhe autori e mori fjalën, falënderoi organizatorët dhe u përgjegj në pyetjet e të pranishmëve.


FOTO ALBUMI
Më poshtë mund të shihni foto nga promovimi.
Për të parë albumin, ju duhet FLASH PLAYER

No comments: