Promovim "Emra qe nuk harrohen" I e II, Shkup 1997

Promovim i përbashkët i vëllimeve I e II të monografisë “EMRA QË NUK HARROHEN – ARSIMTARËT VETERANË (1941 – 1951) dhe Arsimi Shqip në Kosovë”, në Shkup më 27.2.1997

FOTO ALBUMI
Më poshtë mund të shihni foto nga manifestimi.
Për të parë albumin, ju duhet FLASH PLAYER

No comments: