Promovim:"Shkollat dhe arsimi shqip...", Prizren 2006


Panoramë e Qytetit të Prizrenit - Shtëpia e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit (1878-1881)

Promovimi i librit “SHKOLLAT DHE ARSIMI SHQIP NË PREFEKTURËN E PRISHTINËS GJATË PERIUDHËS 1941 – 1944” të autorit Prof.Dr.Sc.Abdylaziz Veselit, në Prizren, më 10.06.2006

Në kuadër të 128-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, në Shtëpinë e Kulturës në Prizren u mbajt promovimi i librit “Shkollat dhe arsimi shqip në Prefekturën e Prishtinës gjatë periudhës 1941 – 1944” i ish-nxënesit tim, Prof.Dr.Sc.Abdylaziz Veselit. Promovimin e hapi dhe të pranishmit i përshëndeti znj.Sahadete Sadikaj, drejtoreshë e Shtëpisë së Kulturës të qytetit Prizren, ndërsa me referate u paraqitën: Prof.Dr.Abdullah Zymberi dhe Akademik Dr.Sc.Jashar Rexhepagiqi.

Në diskutim morën pjesë veteranët e arsimit: Xhafer Kabashi, Xhylie Ramizi, Mehmet Kurteshi – Pozharani, Tahir Z.Berisha, Masar Shporta, Rabit Rexhepi dhe Prof.Dr.Musa Limani. Gjatë promovimit u ekzekutuan edhe disa pika freskuese muzikore nga nxënësit nën drejtimin e znj.Drita Millaku.

Promovimin e përcolli gazetari i njohur Rexhep Rifati me një artikull në gazetën “Bota Sot” dt.2.06.2006.

FOTO ALBUMI
Më poshtë mund të shihni foto nga promovimi.
Për të parë albumin, ju duhet FLASH PLAYER

No comments: