Përkujtim


Një vjet pa më të dashurin tonë, babain, gjyshin e bashkëshortin


Tahir Z.Berisha
(31.7.1928-12.12.2013)

Ishe një mbret i llojit të vet
Kolos i pamposhtur, në tallaze jete,
Në ecejaket Tua, n’fortuna të kohës
Asnjëherë s’u zbrapse, idol për ne mbete!

Të përkujtojnë me mall e dashuri:
Bashkëshortja Remzije, djemtë Zeqiri e Gazmendi me familje,
vajzat Shqipja dhe Valdetja, nipat dhe mbesat, si dhe familja e gjerë Berisha
nga Vërbani dhe Prishtina


No comments: