PROMOVIM: “Tahir Z. Berisha – një jetë në mision të dijes dhe të idealeve kombëtare” 31 Tetor 2018BIBLIOTEKA KOMBËTARE “PJETËR BOGDANI”

PROMOVIM

“Tahir Z. Berisha – një jetë në mision të dijes
dhe të idealeve kombëtare”
(Monografi)

Autorë:
Hamza Halabaku dhe Mujë S. Berisha

Moderatore:
Adelina Hasani

Panelistët (nga e majta):
Mujë S. Berisha
Zenun Rexhepi
Akademik Mehmet Halimi
Nazmi Rrahmani (Sh. B. “Faik Konica”)
Hamza Halabaku

Fjalimet:
Nazmi Rrahmani (Sh. B. “Faik Konica”)
Akademik Mehmet Halimi (redaktor)
Zenun Rexhepi (recensues)
Albana Shala (mbesë e Tahir Z. Berishës, lexoi pjesë nga recensioni i Prof. dr. Fatmir Terziut)
Hamza Halabaku (bashkautor)
Mujë S. Berisha (bashkautor)
Gazmend T. Berisha (djali i Tahir Z. Berishës)

Diskutuan:
Behram Hoti
Prof. dr. Musa Limani
Selim Berisha
Fehmije Gashi-Bytyqi

Pikët kulturore - artistike:
Çun Lajçi: “Lisi në derë të kovaçit” (autor: Tahir Z. Berisha)
Bulza Havolli: “Valsi i lumturisë” (autor: Avni Mula)
Prof. Tomor Berisha (piano)
Prof. Shemsedin Fanaj (klarinet)

Kamera:
Faton Bajgora & Company

Organizator:
Shtëpia Botuese “Faik Konica”

Prishtinë, 31 tetor 2018
- - - - - - - - - - - -
FOTO NGA PROMOVIMI:
https://drive.google.com/open?id=1akjAp4Jk5ek4Mac0-ih-Y7bkyl5Zn1mD
- - - - - - - - - - - -
Kopertina 3D e monografisë

No comments: